KDY: 23. dubna 2024
KDE: Střední škola automobilní a informatiky, Weilova 4, 102 00 Praha 15

Srdečně vás zveme na inspirativní den, kde společně prozkoumáme nejnovější trendy v technologiích pro vzdělávání, v inovativních výukových metodách a moderních prostorech se zaměřením právě na potřeby gymnázií a středních odborných škol.

Během tohoto dne budete mít jedinečnou příležitost:

  • Diskutovat o strategiích a přístupech k implementaci moderních vzdělávacích prostředků ve vaší škole.
  • Seznámit se s inovativními technologiemi, které mohou transformovat výuku ve vaší škole.
  • Prohlédnout si vzorové učebny a prostředí, které podporují interaktivní a efektivní vzdělávání.
  • Navázat kontakty a sdílet zkušenosti s ostatními řediteli středních škol.

Těšíme se na setkání s Vámi.

Program a registrace zde.

inspirativni-den-pro-reditele-strednich-skol_3

Ing. Marek Bárdy, Ph.D.

XR Institut

Marek je majitel plzeňského hi-tech specializovaného vědecko-výzkumného pracoviště XR Institut (Extended Reality Institut) a zakladatel skupiny CIE Group, která nabízí komplexní řešení ve virtuální realitě pro soukromý i veřejný sektor, výkonný ředitel společnosti VR training. Už od doktorandských studií na Fakultě strojní ZČU se věnuje implementaci nových technologií do vzdělávání.

inspirativni-den-pro-reditele-strednich-skol_2

Petr Balvín

Fronius ČR

Specialista na svařování. Fronius je nejen dodavatelem vysoce kvalitních svařovacích systémů a řešení, ale také podporuje školy při výchově další generace svářečů. Petr představí celkovou didaktickou koncepci složenou z teoretického obsahu a virtuálních výcvikových jednotek se simulátorem.

inspirativni-den-pro-reditele-strednich-skol_4

Mgr. et Mgr. Tomáš Botlík Nuc Ph.D.

SOŠ Drtinova, Praha & Pedagogická fakulta UK

Středoškolský učitel němčiny, personálního managementu a international leadership a metodik v oblasti využití digitálních technologií ve výuce. Zároveň působí na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy na katedře Germanistiky, kde se věnuje didaktice a multimediálním technologiím ve výuce cizího jazyka. Publikuje odborné i praktické články, aktuálně se hodně zabývá formativním hodnocením, vrstevnickým učením či využitím AI ve výuce.

inspirativni-den-pro-reditele-strednich-skol_1

Ing. Alexandr Fales

SPŠ Česká Lípa & UJEP

Odborný učitel a lektor s aprobací robotika, polytechnika, ICT a elektrotechnika. Kromě svého působení na střední a vysoké škole se intenzivně věnuje vzdělávání učitelů a pomáhá jim začleňovat nové technologie do výuky. Specialista na robotiku, včetně pokročilejších aplikací, a virtuální realitu.

inspirativni-den-pro-reditele-strednich-skol_6

Ing. Mgr. Miroslav Staněk, Ph.D.

PASCO CZ

Fyzik a filosof, který se zajímá o historii i budoucnost (nejen vědeckotechnického) poznání. Obdivuje rakousko-uherský předmět Přírodozpyt a snaží se jeho principy propagovat v 21. století. Na stará kolena se učí programovat a nestačí se divit, jak se svět techniky proměňuje doslova před očima a pod rukama. Svůj údiv (a několik málo poznatků) se snaží rozšiřovat mezi učitele.

inspirativni-den-pro-reditele-strednich-skol_5

Antonín Růžička

AV MEDIA SYSTEMS

Produktový manažer pro školství a oblasti robotiky, simulátorů, trenažérů a interaktivity. Stojí za organizací VEX IQ Competition v ČR. Z široké nabídky nejrůznějších produktů na trhu vybírá ty nejlepší, které mají smysl a jsou vhodné pro použití ve vzdělávání. Má schopnost předávat složité koncepty srozumitelným a zajímavým způsobem, můžete se těšit na praktickou ukázku, kdy si vše sami vyzkoušíte.

inspirativni-den-pro-reditele-strednich-skol

Petr Borovička

AV MEDIA SYSTEMS

Petr se v oblasti technologií pro vzdělávání pohybuje již přes 20 let. Ve své pozici konzultanta spolupracuje se školami a pomáhá jim navrhovat a realizovat optimální řešení jejich výukových potřeb. Rád přichází s technologickými novinkami, ale zároveň se vždy na projekt kouká optikou učitelů, studentů a celkového fungování školy. Jeho realizace se vyznačují i důrazem na designovou stránku učeben. Rovněž je aktivním lektorem, pravidelně školí a pomáhá učitelům zvládnout ovládání nových technologií.  

To vše prakticky v SŠ automobilní a informatiky v pražské Hostivaři:

Účast zdarma

Registrujte se prosím zde.