Dvoudenní konference přilákala více než stovku návštěvníků

V CineStaru na Černém Mostě proběhl na konci února již druhý ročník konference Cinema Czech. Cílem konference je sledovat nové trendy, přinášet nové inspirativní technologie, filmové novinky a sdílet s ostatními kolegy úspěšné projekty.

Pořadatelem konference je Unie digitálních kin ve spolupráci s Asociací provozovatelů kin a Unií filmových distributorů.

Letošního ročníku konference se zúčastnilo více jak sto účastníků. V rámci programu jsme ve spolupráci se zahraničními partnery představili novinky v DCI digitálním kině, zajímavé referenční projekt a nechyběly ani nové technologie a filmové novinky chystané do distribuce. Konference probíhala v sále číslo 9, které je nově vybaven zvukovým systémem Dolby Atmos. Návštěvníci tak okusili tento jedinečný zvuk na vlastní kůži.  

V závěru konference měli návštěvníci možnost vidět předpremiéru filmu Masaryk, který je ověnčen 14-ti nominacemi na Českého lva a film La La Land, se 14-ti nominacemi na Oscara.

Večerní program proběhl tentokrát v pivovaru U Fleků, který patří mezi nejznámější a nejnavštěvovanější české kulturní památky. 

Zúčastnili jste se konference? Pokud ano, budeme velmi rádi, pokud nám vyplníte zpětnou vazbu zde.  Děkujeme.