Účastníci Back to business měli jedinečnou příležitost vidět naše nová studia na vlastní oči.

Účastníci Back to business měli jedinečnou příležitost navštívit naše nová studia na vlastní oči. Pokud jste měli zrovna jiné plány, rádi vás studii provedeme alespoň virtuálně.

Co vás při této tour čeká?

  • Předsálí a zázemí studia
  • oneAVstudio LED a oneAVstudio Green screen
  • Nakouknutí do režie
  • Představení platformy oneAVstream

Pojďme na to!

PŘEDSÁLÍ, ZÁZEMÍ

Vezměme to od úplného začátku. Při vstupu do našeho oneAVstudia se ocitnete v předsálí. Jedná se o zázemí, ve kterém je přípravna pro řečníky. Dlouhý stůl s několika křesly zaručí, že se zde vejde celý váš tým. A proč by měl? V místnosti najdete také LCD televizor, ve kterém se během živých vstupů promítá, co se právě děje ve studiu, a tak můžou vaši kolegové, či klienti sledovat výstupy přímo v zázemí studia.

Součástí zázemí je plně vybavená kuchyň se sociálním zařízením – pro zpříjemnění atmosféry doporučujeme objednat catering. Nad dveřmi do studia spatříte světelnou krabičku s nápisem On air – ta ukazuje, zda se vysílá, aby nikdo případné vysílání nevyrušil.  

Samozřejmostí jsou také parkovací místa před studiem pro vás či vaše klienty.

ONEAVSTUDIO LED

Jak se změnilo naše oneAVstudio? Nyní obsahuje LED obrazovku, která měří 16 metrů na délku, pustili jsme se tedy do jejího zvětšení. V tuto chvíli se tak před ní může postavit 8 řečníků + jeden moderátor.

Pokud chcete mít za sebou efektní pozadí, LED studio je to pravé místo, kde můžete uspořádat třeba hybridní event. Za moderátorem se může objevovat logo, pozadí v korporátních barvách, případně animace. Je jen na vás, čím budete chtít diváky ohromit.

Nenechte se zmást, víme, že jen o hezkém pozadí akce nejsou. LED zobrazí s pozadím i prezentaci, případně připojeného hosta. Prezentace se dá umístit kamkoliv na obrazovce, a pokud se rozhodnete, že přednášející bude vzdálený účastník, může být na LED zároveň se svou prezentací.

TECHNOLOGICKÉ SPECIFIKACE

Studio má kompletní světelný park, který se nemění. Tato světla jsou nutná primárně k nasvícení prezentujících.

Kamery a další technologická zařízení, která najdete v našem studiu, slouží ke snímání prezentujících a pro přenos vašeho obrazu vzdáleným účastníkům. Připojení řečníci nemusí být zobrazeni pouze v nudných obrazovkových obdélnících, které všichni známe. Účastníka můžeme umístit do bubliny či jakéhokoliv tvaru, který bude ladit s Vaším vizuálem.

A když už jsme u vizuálu, zde máte několik možností:

  • Můžete přijít se svými výstupy (informujeme vás o rozměrech LED a dalších důležitých aspektech)
  • Nemusíte se o nic starat a veškerou dřinu necháte na nás! Vytvoříme vám grafický návrh na míru tak, aby se ztotožňoval s vaší akcí a navodil příjemnou atmosféru

Ve studiu najdete několik monitorů, na kterých může běžet vaše prezentace, případně vám můžeme pustit pohled přímo na vás. Neztratíte tak kontrolu nad děním ve studiu a budete se skvěle orientovat v prostoru.

Prezentujícího snímají celkem 3 kamery – dvě robotické, ovládané z režie, jedna širokoúhlá. Pro lehkou orientaci jsou u kamer červená světla. Vždy svítí pouze jedno – právě z té kamery, kde světlo svítí, je zrovna řečník zabírán. Světlo tedy slouží pro jednoduchou orientaci řečníka.

LED studio můžete využít také v Kongresovém Centru Praha a v O2 Universu. V těchto studiích můžou být díky režimu social distancing usazeni hosté přímo ve studiu. Zajímají vás tato studia? Podívejte se na ně zblízka.

VKLÁDÁNÍ 3D OBJEKTŮ I V LED STUDIU!

Jednou z posledních novinek je naše oneAVstudioXR, jehož prvky dokážeme převést i do LED studia.  Během vysílání tak můžeme vložit do studia i 3D objekt. Ať už chcete grafikou ukázat firemní výsledky, nebo zkrátka jen ozvláštnit vaší akci vložením rozpohybované postavy, zvířete či jiného prvku, který zaujme diváky.

JAKÉ MÁ LED STUDIO VÝHODY?

  • Pozadí stačí vyrobit v JPEG formátu, který bude mít rozměr naší LED obrazovky. Můžete přijít i s animací. Nebo vše necháte na nás a my vám vytvoříme grafiku na míru.  
  • Stage je velmi podobná živému eventu – cítíte se komfortně, set up se oproti živé akci velmi neliší. Proto, pokud jste zvyklí pořádat živé akce a vystupovat na nich, nebude to pro vás velká změna.

Jaké rozdíly můžeme najít v porovnání s GREEN SCREEN studiem? To se dozvíte v příštím článku! 

Zmíněné produkty

Máte zájem o naše studio?