V naší studiové tour jsme již virtuálně navštívili oneAVstudio LED. Tentokrát se ocitáme v zeleném studiu

ONEAVSTUDIO GREEN SCREEN

První green screen studio jste u nás mohli navštívit v CUBEX Centru. To jsme postupem času měnili, rozšiřovali a zdokonalovali ke spokojenosti zákazníka.
Poté jsme se rozhodli přitáhnout si Green screen ještě blíž – přímo pod střechu našeho oneAVstudia.
Nenajdete zde kus zelené látky. Do zeleného pozadí jsme se pořádně opřeli a vytvořili jsme filmovou stavbu – Green screen tvoří dřevěné stěny s kvalitním nátěrem.

STUDIO PODLE VAŠICH PŘEDSTAV

V posledním roce jsme několik vizuálů studií sami vymodelovali, či koupili a přetvořili k obrazu svému. Nenecháme vás vysílat na zelené louce, tedy stěně. Vyberte si z již vytvořených studií, nebo si od nás nechte naprogramovat své, vyrobené na míru vaší akci.

I v tomto studiu můžeme vymodelovat jakýkoliv 3D objekt.

Nároky na řečníky jsou ve Green screen studiu vyšší než v tom LEDkovém. Prezentující se musí umět orientovat ve virtuálním prostředí, často kolem sebe nemá jiný fyzický předmět než řečnický pult, nebo křeslo pro sebe i pro hosty. Interakce s grafickými prvky chce trénink, ale výsledek rozhodně stojí za to.

Ze studia nemusíte pořádat jen akce v reálném čase. Předtočte si váš výstup dopředu. Pokud si nejste jistí, zda vaše řeč vyjde „na první dobrou“, neváhejte a výstup si několikrát vyzkoušejte. Můžete si jej pak přehrát a poučit se z případných chyb. Hlavně žádný stres.

JAKÉ MÁ LED STUDIO VÝHODY?

  • Hranice vám tvoří jen vaše fantazie. Můžete si vytvořit studio, kde bude v pozadí žižkovská věž, eiffelovka, či jiné místo, které výborně navodí atmosféru a naladí diváky do země, ve které chcete být, ale třeba kvůli restrikcím právě teď nemůžete.
  • Pokud nemáte čas, ale přesto chcete svým divákům zprostředkovat skvělý zážitek, můžete si vybrat z již vytvořených studií.

A JAK JE TO S PRONÁJMEM STUDIA?

Pokud jste mistři svého řemesla, máte skvěle nachystaný program i veškeré materiály, můžete si objednat studio pouze na vaši akci, zpravidla to bývá jednodenní pronájem.

Nejčastějším scénářem je však pronájem studia na den a půl, či dva dny. Veškeré výstupy si můžete vyzkoušet nanečisto, seznámíte se s naším studiem, můžete také vzdáleně připojit vaše kolegy, nebo účinkující dané akce s předstihem. Zkouška vám přidá na jistotě a ve studiu se budete v den D cítit komfortně. 

V příštím článku se podíváme za oponu naší režie!

Nechcete přijít o novinky nejen ze studií, ale i z prostředí naší firmy a eventového světa? Sledujte nás na sociálních sítích!

Zmíněné produkty

Máte zájem o naše studio?