S nařizováním karantény dochází k znemožnění osobního kontaktu s klienty a kolegy. Ruší se semináře, naplánované schůzky a další akce. Do popředí se dostává ,,flexibilita v práci,, a využití technologií pro komunikaci v týmech, ale i s jednotlivci na home office.

V rámci spolupráce se vzdálenými týmy nebo jednotlivci z home office lze jednoduše využívat při každodenní komunikaci interaktivní displej Microsoft Surface Hub 2S. Rozdělování práce v týmu, sledování stavu a plnění jednotlivých úkolů probíhá přes aplikaci Microsoft Teams a v reálném čase se lze spojit video hovorem a současně sdílet digitální obsah odkudkoli a kdykoli. Komunikační platformu Microsoft Teams jednoduše využijete právě nyní, kdy jsme omezování osobním setkáváním. V rámci rušení osobních schůzek a zaváděním dalších preventivních opatření související s koronavirusem to bude nutností pro každou firmu, která potřebuje efektivně spolupracovat.

Díky našim zkušenostem a praktickou expertízou vám pomůžeme, aby se vzniklé negativní dopady proměnili v příležitost. Rezervujte si krátké zážitkové představení interaktivního displeje Microsoft Surface Hub 2S nebo kontaktujte naše obchodní konzultanty.