Firmy v posledních letech mění tradiční zasedací místnosti v univerzálnější prostory s větším důrazem na efektivní spolupráci menších a vzdálených týmů.

Trendem se stávají malé konferenční místnosti určené pro spolupráci mezi 2-7 lidmi v tzv. huddle room místnostech, ve kterých lze pořádat schůzky, aniž bychom rušili ostatní kolegy např. v open space. S rostoucí poptávkou po malých místnostech roste i potřeba jednoduchých audio a video konferenčních řešení.

„Jsme přesvědčeni, že každý prostor určený k setkávání, bez ohledu na velikost, by měl být vybaven kvalitním audio a video konferenčním řešením, které umožnuje lidem bezproblémově mezi sebou komunikovat a aktivně zapojovat i vzdálené účastníky a týmy. Takové řešení musí být současně snadno ovladatelné, aby se uživatelé mohli rychle věnovat tématům, kvůli kterým se schází,“ doplňuje Jiří Plátek, marketingový manažer, AV MEDIA, a.s.

Spolupráce a jednoduchost s Biamp Devio?

Biamp Devio je navrženo, abyste mohli okamžitě pracovat: nepotřebujete žádné zaškolení. Stačí vstoupit do místnosti se svým notebookem a připojit se USB kabelem k jednotce Biamp Devio. Od tohoto okamžiku se stáváte součástí video konferenčního meetingu. Současně můžete začít sdílet připravený digitální obsah. Biamp Devio spolupracuje s Microsoft Skype for Business, Microsoft Teams, Zoom, BlueJeans, Google Hangouts a mnoha dalšími.

Biamp Devio vyhovuje různým uspořádáním místností a podporuje práci až s třemi obrazovkami (notebook a dva externí displeje). Vzhledem k tomu, že je každá místnost ojedinělá, nabízí Devio dvě verze: SCR-20 a SCR-25. 

Verze SCR-20 podporuje obrazový signál 4K30, HDCP 1.4 a HDMI zvukový signál. Verze SCR-25 navíc umožňuje bezdrátově připojit mobilní telefon přes Bluetooth nebo využít náhlavní soupravu.

K Biamp Devio (CR-1, SCR-20 a SCR-25) si lze vybrat mikrofon pro umístění na stůl nebo pár mikrofonů pro montáž na strop. Mikrofony jsou vybavený technologií beamtracking, jenž automaticky analyzuje hlas osoby, která hovoří, a zajišťuje přirozený zvuk pro audio a video konference. Výsledkem je jednotná kvalita přenosu zvuku bez ohledu na to, kdo a odkud mluví, což je výhodné pro vzdálené účastníky, kteří uslyší diskusi zřetelně. V případě zájmu o Biamp Devio kontaktujte naše obchodní konzultanty.