Co jsem si odnesl z ASAVI Akademie 2017?

Vysoké školy, organizace z veřejné a statní správy a firmy procházejí v posledních letech radikálními změnami v oblasti komunikace, spolupráce a sdílení digitálního obsahu. Už nestačí být rychlý, ale je potřeba být kreativní, inovativní a propojený. Vstupujeme do věku zkušeností Age of experience. Digitální svět se totiž stává světem konkrétních zkušeností. A zkušenosti se stávají novým typem inovací. Produkty samy o sobě už nestačí, zákazníci chtějí více – chtějí získat praktické zkušenosti a odnést si opravdové zážitky.

Pro vznik nových inovací potřebujeme správně zvolené místo pracovní prostory, kde vzniká opravdová inspirace, kde se experimentuje, kde se uplatňuje flexibilní přístup ke všem moderním zdrojům/komunikačním platformám a kde funguje efektivní sdílení informací (odkudkoliv, kdykoliv a z jakéhokoliv komunikačního zařízení). Nejzajímavější inovace totiž vznikají za přispění nás lidí, správně zvolených komunikačních, AV a IT technologií a vhodně navržených pracovních prostor, ve kterých jednotlivci a skupiny lidí aktivně spolupracují.

Vše podstatné jsme se snažili ukázat na ASAVI Akademii. Návštěvníci měli možnost se jako první v České republice seznámit s Polycom RealPresence Centro, o kterém se mluví jako o řešení, které mění způsob komunikace se vzdálenými úřastníky nejen ve firemním prostředí. 

Současně jsme představili interaktivní displej NEC Infinity Board a nejnovější displej SMART Technologies. Interaktivita je směr, jakým mohou lidé společně spolupracovat v digitálním světě a rozšiřovat své myšlenky a nápady. 

V případě zájmu si můžete dohodnout individuální zážitkovou ukázku nebo navštívit Inspired Collaboration setkání, kde vám představíme popsané novinky. 

Těšíme se na společné setkání na příštím již jubilejním 11. ročníku ASAVI Akademie 2018.