Jak zajistit kvalitní video spojení s více než jednou osobou v místnosti? Řešením je Polycom Studio určené do menších jednacích místností.

Polycom Studio si poradí nejen s UHD 2160p (4K) video přenosem, ale i se zvukem, který dokonale reprodukuje hlasy účastníků. Polycom Studio je vybaveno špičkovým mikrofonem, který identifikuje zvukové pole v rozsahu až do cca 4 metrů.

Polycom Studio disponuje kvalitní kamerou s 5násobným zoomem a širokým zorným úhlem záběru 120 stupňů. Díky patentované technologii Polycom NoiseBlock a Acoustic Fence tlumí nežádoucí okolní šumy a lidské hlasy z blízkého okolí a udržuje tak konverzaci čistou. Polycom Studio bezproblémově spolupracuje i s nejpoužívanějšími cloudovými softwarovými službami Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, GoToMeeting, Cisco Webex a další.

Polycom Studio lze umístit pod displej na stolek nebo přímo na horní nebo spodní hranu displeje. Studio lze centrálně spravovat odkudkoli. Pro vzdálenou správu lze využít Polycom Realpresence Resource Manager. Pokud tuto službu nemáte aktivovanou můžete Polycom Studio spravovat přes aplikaci Polycom Companion.

V případě zájmu vám můžeme Polycom Studio zapůjčit nebo se můžete přijít inspirovat do našich předváděcích místností v Praze a Brně, kde Vám rádi Polycom Studio prakticky představíme. Kontaktujte svého nejbližšího obchodního konzultanta.