Chcete-li se vzdálenými účastníky, kolegy, zákazníky, obchodními partnery dobře spolupracovat, musíte je přirozeně vidět, slyšet a sdílet i digitální obsah na dálku.

Máme sice přirozenou potřebu se s lidmi setkávat osobně, ale v případě, že trávíme mnoho zbytečného času na služebních cestách a čekáním v dopravních zácpách se tato potřeba v moderní době stává zbytečnou překážkou. Není přeci nutné opakovaně zažívat stres a únavu z náročného cestování nebo pozdního příjezdu na důležité jednání. Chcete-li se vzdálenými účastníky, kolegy, zákazníky, obchodními partnery přirozeně komunikovat a dobře spolupracovat, máme pro Vás řešení v podobě videokonferenční jednotky Cisco Spark Room Kit, díky které se můžete v klidu soustředit na důležité cíle a pracovní úkoly.

Cisco Spark Room Kit je dokonalé řešení pro intenzivní týmové propojení

V akční nabídce platné do 12. prosince 2017 nabízíme výhodný balíček Cisco Spark Room Kit, s registrací do Cisco Spark Cloud a se softwarem Cisco Spark M3 obsahujícím Webex Meeting Center za zvýhodněnou cenu 148 800,- Kč bez DPH. V případě zájmu kontaktujte prosím naše regionální obchodní konzultanty - zde

Cisco Spark Room Kit je vhodný pro efektivní spolupráci na dálku do středně velké zasedací místnosti s možností připojení dvou zobrazovačů* s rozlišením až 4Kp60. All-in-one jednotka obsahuje integrovanou 5K UHD kameru s trojnásobným zoomem. Kamera umožňuje automatické snímání obrazu hovořícího účastníka a automatický framing obrazu dle počtu uživatelů v místnosti. Integrovanou součástí je také pětice reproduktorů o výkonu 24W a pokročilá technologie snímání zvuku šesti vestavěnými mikrofony pro optimální pokrytí celé místnosti. Prezentovaný digitální obsah sdílíte přes HDMI kabel připojený k PC/notebooku nebo přes vestavěnou bezdrátovou technologii Cisco Proximity. Součástí je 10“ dotykový panel s přehledným ovládáním.

*není součástí promo nabídky

Po vybalení Cisco Spark Room Kit stačí jednotku zapojit do napájení, internetové sítě a přes HDMI kabel připojit k LCD či projektoru. Potom zadáte registrační kód do prostředí Spark a můžete začít spolupracovat. 

Cisco Spark je software jenž nabízí dokonalý digitální prostor pro nové nápady

Díky Registraci jednotky do služby Cisco Spark je videokonferenční infrastruktura provozovaná v Cloudu přímo pod taktovkou výrobce a zaručuje vám snadné používání bez nutnosti shánění veřejné IP adresy. Samozřejmostí je odkudkoliv z Internetu dovolatelné URI jméno, jistota šifrovaných hovorů i aktuálních verzí firmware odstraňujících případná bezpečnostní rizika.

Cisco Spark – Moderní softwarový nástroj pro teamovou komunikaci nejen ve firmách ale také s externími uživateli, partnery či dodavateli. Umožňuje zakládání oddělených místností s plnou historií komunikace, sdílení souborů a vytváření video meetingů až do 25ti video účastníků. Přístup je možný jak z PC/Mac, tak z mobilních platforem Android/iOS či z webového prohlížeče. Z prostředí Cisco Spark se můžete navíc spojit se standardními videokonferenčními jednotkami - veškerá komunikace je samozřejmě šifrována.

Cisco Webex Meeting Center

Licence Cisco Webex Meeting Center
Součástí Cisco Spark je i plnohodnotná licence Cisco Webex Meeting Center až pro 200 současně spojených uživatelů s vlastní doménou třetího řádu (firma.webex.com). Díky cloudové službě můžete do jedné konference pozvat nejen webové uživatele (bez nutnosti instalace zvláštního softwaru), ale i účastníky na videokonferencích (SIP/H.323) nebo Skype for Business. K dispozici jsou také lokální telefonní čísla, přes které je možno se do probíhající konference připojit hlasově. Webex nabízí video záznam hovoru, chatování mezi účastníky, hlasování, whiteboarding či ovládání vzdálené plochy uživatelů. Webex lze použít v ad-hoc režimu i v předem naplánovaném meetingu z firemního kalendáře.

Pokud vás nabídka Cisco Spark Room Kit za akční cenu zaujala, neváhejte nás kontaktovat nebo se registrujte na Inspired Collaboration setkání, kde vám Cisco Room Kit představíme prakticky.