Interaktivní displeje SMART – kvalita a podpora, na kterou jste zvyklí, a za dostupnou cenu!

Kdo by neznal interaktivní tabule SMART Board! Za ta léta se osvědčily a získaly si velkou oblibu učitelů díky své kvalitě a především intuitivnímu užívání a podpoře uživatelů v podobě vhodného výukového obsahu, včetně SMART Notebooku, a metodických školení. Máte li SMART Boardy ve škole, sami víte, jak dobře vám slouží. Dalším evolučním stupněm jsou interaktivní displeje. 

Zpočátku byla jejich cena pro školy velmi vysoká, nyní již pořídíte displeje do 40 tisíc korun. A to platí i pro displeje SMART Board! Model GX bez problému pořídíte z neinvestičních peněz, včetně softwaru SMART Notebook i interaktivního on-line prostředí Lumio a přístupu k hotovým výukovým zdrojům. Nekomplikujte si tedy výuku zdánlivě levnými "no name" displeji, ale spolehněte se na produkt, který se ve školním prostředí dlouhodobě osvědčil. 

Zaujalo Vás to?

Ozveme se Vám a rádi s Vámi probereme konkrétní řešení.

SMART GX

SMART Board GX

je jednoduchý dotykový displej s multidotykem a 2 popisovači. Displej má navíc přímo v sobě vestavěné aplikace, díky kterým je možné na displeji pracovat také bez připojeného počítače. Nejvíce používaný je Whiteboard – digitální bílá tabule s možností zápisky uložit v displeji nebo připojeném chytrém telefonu, zápisky sdílet nebo se k nim případně vrátit a pokračovat v práci. Pro učitele je důležité, že zde najdou SMART Notebook nebo přímé propojení do SMART Lumio, tudíž výukové prostředí, na které jsou zvyklí. Samozřejmě v displeji najdeme i prohlížeč webových stránek, aplikaci pro bezdrátové sdílení obrazu a možnost instalovat další aplikace. Skvělý poměr cena/výkon.

SMART Board displej GX165: cena 39 930 Kč s DPH
SMART Board displej GX175: cena 71 390 Kč s DPH
SMART Board displej GX186: cena 95 590 Kč s DPH

SMART MX

SMART Board MX

nabízí nejen multidotyk, ale navíc i Chytrý dotyk - automatické rozpoznání dotyku prstem pro ovládání, dotyku popisovačem pro psaní a dotyku pěstí (nebo dlaní, houbičkou) pro mazání digitálního inkoustu. K dispozici máte 2 popisovače. Opravdu chytrý displej z něj však dělá modul IQ Experience, díky kterému se učiteli pohodlně pracuje i bez připojeného počítače, poskytuje mu široké možnosti, včetně práce se SMART Notebook soubory a propojením na online prostředí SMART Lumio. Jednoduchost použití a intuitivní ovládání usnadní učitelům práci a mohou se plně soustředit na žáky a probírané téma. A to vše stále za rozumnou cenu. 

SMART Board displej MX255: cena 52 030 Kč s DPH
SMART Board displej MX265: cena 77 440 Kč s DPH
SMART Board displej MX275: cena 107 690 Kč s DPH
SMART Board displej MX286: cena 134 310 Kč s DPH

SMART 6000S

SMART Board 6000S

nejvyšší model řady využívá vedle multidotyku také Chytrý dotyk - automatické rozpoznání dotyku prstem pro ovládání, dotyku popisovačem pro psaní a dotyku pěstí (nebo dlaní, houbičkou) pro mazání digitálního inkoustu. Navíc obsahuje i technologii Pen ID, tedy automatické rozpoznání černého a červeného popisovače – při současné práci dvou žáků mohou psát oba současně a zároveň každý jinou barvou – a další 4 popisovače (zelený, modrý, oranžový, fialový) lze dokoupit. Standardně je dodáván se dvěma popisovači a dvěma houbičkami. Displej je také vybaven vestavěným mikrofonem, který lze využít pro smíšenou výuku v některé aplikaci pro online komunikaci (např. MS Teams, kterou rovnou najdete i jako vestavěnou aplikaci). O rychlý přístup ke všemu potřebnému, snadné přepínání vstupů a pohodlné ovládání se stará modul IQ Experience. Opět je samozřejmostí SMART Notebook a propojení na online prostředí  SMART Lumio. Prostředí displeje si může učitel uzpůsobit podle svých preferencí. Když pak využije možnosti přístupu přes čipovou kartu, nemusí už se v hodině zdržovat s dalším přihlašováním a nastavováním, vše se mu automaticky nastaví. Nenechte se odradit na první pohled vyšší cenou - uživatelská zkušenost za to stojí. 

SMART Board displej 6265S: cena 105 270 Kč s DPH
SMART Board displej 6275S: cena 134 310 Kč s DPH
SMART Board displej 6286S: cena 163 350 Kč s DPH