Učíme jazyky lépe - v Praze, Brně, Ostravě i Chomutově

Novinky, tipy a triky pro výuku s jazykovou laboratoří Robotel SmartClass

Určitě bychom našli i další místa, kde se učí cizí jazyky dobře. Ale toto je výčet měst, kam jsme v dubnu zavítali s naší roadshow pro uživatele digitální jazykové laboratoře Robotel SmartClass. Tentokrát dokonce s mezinárodní účastí - s novinkami vystoupil přímo CEO kanadského výrobce Robotel a workshopy vedla americká lektorka, spoluautorka učebnic SmartClass.

Na akci Učíme jazyky lépe jsme připomněli naše "4 pilíře", kterými podporujeme výuku jazyků a věnovali se zejména rozvoji učitelů a obsahu. Nechybělo ani seznámení s novinkami a prostor pro dotazy. Vše, co potřebujete k výuce i správě jazykových laboratořích Robotel, najdete nyní přehledně na novém portálu www.robotel.cz.

Učitelé si vyzkoušeli digitální cvičebnici Let's Talk! pro angličtinu a Hörverstehen & Sprechen pro němčinu. Více než 4 800 interaktivních aktivit dle Společného evropského referenčního rámce pro výuku jazyků (CEFR). Podporují čtení, psaní, poslech i mluvení. Rozvoj slovní zásoby i procvičování gramatických jevů, aktivity na mluvení a výslovnost s využitím umělé inteligence AI. Jedná se o aktivity připravené přímo pro prostředí jazykové laboratoře Robotel - a polovina z nich je samovyhodnocovacích! Výrazně tak ušetří učitelům čas nejen při přípravě na hodinu, ale odpadne i nekonečné opravování rutinních cvičení. Možnost získat hotový obsah přítomné velmi zaujala - aktivity si můžete vyzkoušet zde.

Potkávejme se častěji

Takovéto setkání člověka vždy motivuje a dodá chuť a inspiraci do další práce - nejste v tom sami! Využijte Šablon a naplánujte si pravidelný rozvoj. Ať už formou prezenčních školení, webinářů, setkání s dalšími uživateli nebo mentoringu, pojďme postupně posouvat výuku jazyků vpřed.