Cisco Webex patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější pracovní nástroje. Aktuálně obsahuje Webex dvě aplikace – Webex Meeting pro plánování schůzek a Webex Teams (dříve Cisco Spark).

Efektivní týmová spolupráce a komunikace na dálku hraje v dnešním pracovním prostředí stále důležitější roli. Zcela přepracovaná služba Webex na tento trend reaguje a vychází vstříc novým potřebám. Jednou ze změn je upřednostňování videokonference, protože vidět a být viděn přispívá ke kvalitnější komunikaci. 

Díky virtuálním meetingům, zprávám, sdílení souborů, whiteboardu a video hovorů budete neustále v kontaktu.

Náplň práce dnešních zaměstnanců stále obsahuje mnohem komplexnější úkoly než dříve. To vytváří tlak na pracovní týmy, které musejí zadání zvládnout, jak nejlépe dokážou. Nová verze Cisco Webex integruje všechny technologie a aplikace pro týmovou spolupráci společnosti Cisco. Nezáleží na tom, kterou platformu využijete – dostanete přístup ke stejné paletě nástrojů, jako je whiteboard, chat, přístup pro hosty, sdílení obsahu a další nástroje, které uživatelům usnadní plánování schůzek i následné aktivity. Do video hovoru se může připojit až 1000 lidí, kteří získají více úložného místa, špičkové zabezpečení a pokročilé analytické funkce. Cisco Webex lze jednoduše využít i na interaktivní obrazovce Webex Board.

Bezdrátové sdílení obsahu, digitální whiteboard a videokonference na jednom zařízení.

Nově Cisco Webex využívá umělou inteligenci k usnadnění a zkvalitnění virtuálních konferencí, a to pomocí: nástroje Webex Assistant, který bude k dispozici na mnoha typech zařízení. Snahou společnosti Cisco je zapojit umělou inteligenci do každé konference, každé konverzace a interakce. Webex Assistant bude postupně v příštích několika měsících zpřístupňován ve všech zařízeních řady Webex Room Kit a Room Series.

Podívejte se, jak může Cisco Webex Teams změnit způsob, jakým vaše týmy (spolu) pracují.

Vyzkoušejte Cisco Webex Teams zdarma

V případě zájmu o Cisco Webex kontaktujte nejbližšího obchodního konzultanta, který vám rád představí ve formě praktické ukázky výhody této komunikační platformy.