Blíží se konec školního roku a s ním období školních výletů. Máme pro vás tip na jedinečný zážitek, při kterém se žáci navíc i něco dozví. V centru Prahy na vás čeká Golem VR. Navíc jsme nyní s provozovatelem DIVR Labs připravili výhodnou nabídku speciálně pro školy.

Teleportujeme vás do středověké Prahy za vlády Rudolfa II. Rabín Löw nastražil řadu hádanek, aby ukryl místo vzniku bájného Golema. Podaří se vám je překonat a oživit legendárního Golema? Víte, jak vypadal Karlův most ve středověku? 

 

Jak to funguje

V DIVRu se zabýváme vývojem unikátních multismyslových zážitků, které kombinují nejnovější dimenzi virtuální reality s pohybem ve skutečném světě - a které nikde jinde nezažijete. Dosud největší VR atrakci v Evropě jsme spustili právě v Praze. V prostoru se můžete volně pohybovat a používat svoje ruce k ovládání hry.

golemvr_skoly.pdf (395 kB)

Tip: Doporučujeme spojit s procházkou po Starém Městě pražském a navštívit židovskou čtvrť. Odhadujeme, že třída stráví u nás celkem 1,5 - 2 hodiny, takže to během výletu určitě stihnete.

 

Cesta za Golemem - kudy vstoupit do virtuální reality?

Unikátní atrakce Golem VR se nachází v hračkářství Hamleys v 1. podzemním podlaží.

Pro školní třídy je připravená speciální nabídka - ve všední dny (10 - 16 h) můžete navštívit Golema jen za zvýhodněné vstupné 330,- Kč/žáka! (běžná cena je 450,- Kč).

V případě zájmu o tuto školní nabídku a pro další informace kontaktujte: 

sales@divrlabs.com
+420 773 224 690