Všichni jsme zažili porady, které byly formální a nudné, stejně jako ty, které byly smysluplné a snadno se sledovaly. Díky jednoduchosti, kreativitě, zapojení a tvůrčí spolupráci jsou věci dokonale jasné a účastníci přesně vědí, co je jejich cílem a co se od nich očekává.

 

Steve Jobs si připravoval rychlé poznámky před i během firemních setkání se svým týmem v letovisku Sonoma. Fotografie z roku 1986, autor Doug Menuez.

Otevřená a uvolněná atmosféra v týmu ovlivňuje mezi zaměstnanci míru inovativního/kreativního myšlení. Steve Jobs věřil, že nahodilé a otevřené interakce podpoří kolegy k vyššímu zapojení a získání zpětné vazby. Věděl, že když dá volnost skupinám chytrých lidí, věci se začnou posouvat – i když výsledky nebudou zcela předvídatelné. Jak by reagoval Steve Jobs, kdyby použil při svých oblíbených diskusích digitální flipchart SMART kapp?

 

Digitální flipchart SMART kapp - praktická ukázka. 

 

Sdílení informací na iPhone nebo iPad. Uživatel iPhone si může vytvářet časový sběr vizuálních informací a současně si může závěry okamžitě uložit do PDF nebo JPEG formátu.

Většina z nás si na poradu či skupinový brainstorming přináší mobilní zařízení v podobě chytrého telefonu nebo tabletu. Mobilní zařízení je našim nejbližším přítelem a nepřetržitým komunikačním nástrojem 24 hodin/7 dní v týdnu.

Jak využít všech výhod digitálního flipchartu? Stačí uchopit obyčejný fix a vytvořený vizuální obsah např. texty, ikony, grafy, schémata či čmáranice okamžitě archivovat na USB přenosný disk nebo sdílet všem účastníkům setkání na jejich personální zařízení v PDF nebo JPEG formátu.

App Store nebo Google Play si stáhnete bezplatnou aplikaci SMART kapp, kterou použijete pro spárování digitálního flipchartu s vašim mobilním zařízením. Po spárování lze sdílet obsah z digitálního flipchartu až s 250 zařízeními/účastníky.

Díky digitálnímu flipchartu rovnoměrně zapojíte všechny, bez ohledu, zdali pracují z domova nebo kanceláře. Účastníci se mohou kdykoliv vracet k jednotlivým vizuálním informacícm a připomenout si klíčová fakta.


Digitální flipchart je k dispozici ve dvou velikostech s úhlopříčkou 42" (šířka 57 cm a výška 92 cm) a 84" (šířka 179 cm a výška 117 cm). SMART kapp lze pevně zavěsit na zeď nebo jej přesouvat z místnosti do místnosti na mobilním stojanu.

Registrujte se na Inspirativní setkání – Inspired Collaboration, kde vám prakticky digitální flipchart SMART kapp představíme.