Plánujete v roce 2022 uspořádat event, na který jeho účastníci nikdy nezapomenou? Není nic lepšího, než se inspirovat u světové extra tříd Vybrali jsme čtyři velkolepé a tradičních akce, o něž každoročně jeví zájem statisíce až miliony lidí z celé zeměkoule. Každá váš event obohatí o jiný vylepšovák. Tak se připoutejte a nechte popustit uzdu fantazii!

PŘEDÁVÁNÍ OSCARŮ

Termín a místo pro rok 2022: 27. března, Los Angeles (USA)

Slavný Oscarový večer asi netřeba představovat. Každoroční předávání cen filmovým hvězdám v USA je vyšperkované do posledního puntíku a samotné provedení eventu není výjimkou. Pořadatelé si tradičně potrpí na velké fascinující prvky. Klasicky působící červený sál vždy doplní originálním a impozantně provedeným pódiem, které v sobě skrývá nádech luxusu. 

Ostatně celá akce se nese v prestižním duchu a každý účastník Oscarů má pocit, že se ocitl mezi světovou elitou (což je mimochodem pravda). Oscarové večery použijte jako inspiraci, pokud připravujete event spojený s udílením cen, nebo podobně významnou událost. 

 Čím se ve zkratce inspirovat:

  • luxusním provedením
  • netradičně designovaným pódiem 
  •  jednoduchostí 
  •  propojením klasických eventových prvků s digitálními technologiemi

Oscar 2021 Live Stream Award Ceremony

GLOBAL AEROSPACE SUMMIT

Termín a místo pro rok 2022: 24.–26. května, Abú Dhabí (SAE) 

Že o tomto eventu slyšíte poprvé? Global Aerospace Summit není v Evropě příliš známý, ale ve skutečnosti jde o jednu z největších akcí v oblasti leteckého průmyslu. Osobně i online se zde setkávají stovky firem z celého světa, které mají co dočinění s letectvím.

Tento event je typický svou velikostí, tu ale pořadatelé zvládají ukočírovat. Během několika dní se na různých místech vystřídají desítky řečníků, které v posledních letech sledují nejen účastníci v sále, ale i řada diváků doma od obrazovek. Global Aerospace Summit šel totiž příkladem a přesunul část akce do online prostoru. 

 Global Aerospace Summit vám poslouží jako inspirace pro uspořádání větší konference. 

 Čím se ve zkratce inspirovat:

  • moderní studia a sály 
  • využití online přednášek 
  • skvělé propojení publika s přednášejícími 
  • využití několika studií a sálů najednou

Global Aerospace Summit 2020

APPLE EVENTS

Termín a místo pro rok 2022: Není předem určeno 

Fanoušci Applu je zbožňují. Okolo hodiny trvající videa, na kterých firma výrábějící iPhony nebo Macbooky pravidelně představuje nejnovější produkty. Je to skvost pro oči. Nejde sice o klasický event a materiály jsou dopředu připravené, ve videích Apple Event ale uvidíte celou plejádu moderních eventových technologií. 

Nejprve venku na louce promlouvá CEO Tim Cook, aby se vzápětí obraz přenesl do profesionálního studia s green screenem, kde za Cookovou kolegyní vyjede obrovské sluchátko AirPod. Vypadá tak reálně a propracovaně, jako by leželo před vámi na stole. Vzápětí se scéna nachází v jiném parádním studiu, kde další zaměstnanec Applu představuje Macbook. 

Pokud chcete uspořádat virtuální event se spoustou působivých efektů, rozhodně se na několik Apple Events podívejte, tady o inspiraci není nouze. 

Čím se ve zkratce inspirovat:

  • detailní příprava eventových materiálů 
  • využití moderních technologií a efektů 
  • zpracování eventového videa 
  • zapojení více studií i venkovních prostor

Apple Event

IBTM WORLD

Termín a místo pro rok 2022: 29. listopadu–1. prosince, Barcelona (Španělsko)

Největší událost zabývajícící se trendy ve světě eventů. Pokud vám na kvalitě eventu opravdu záleží a chcete vědět, jak největší novinky v tomto oboru fungují, akce IBTM World je pro vás jako stvořená. Primárně slouží firmám podnikajícím v eventovém sektoru, ale pro inspiraci ji využije každý, kdo připravuje jakýkoliv event. 

Aktuálně se IBTM World věnuje hlavně hybridním a online eventům, bez nichž si lze pořádání akcí v posledních dvou letech jen těžko představit. Kromě přednášek klasických i virtuálních přednášek na této akci narazíte i na propracované stánky světových lídrů z eventového odvětví.

Čím se ve zkratce inspirovat:

  • novinky ze světa eventů, které IBTM World každoročně přináší 
  • originální pojetí stánků i stylu přednášek 
  • zapojení obrovského množství odborníků do eventu 

LIVE from Day 3 of IBTM World

VELKOLEPÝ EVENT USPOŘÁDÁTE I S NÁMI

Skvěle, inspiraci už máte! Teď se s chutí pusťte do plánování eventu snů. V AV MEDIA EVENTS vám pomůžeme uspořádat takový event, aby se přiblížil těm nejlepším světovým akcím. 

A jak velkolepé eventy pořádané AV MEDIA EVENTS vypadají? Koukněte se třeba, jak vypadala organizace Zlín Film Festivalu, fascinující výstava Bylo nebylo nebo předávání Výročních cen České eventové asociace. 

Začít plánovat event je snadné

Stačí kontaktovat některého z našich konzultantů a se zbytkem vám poradíme!