Dáváme si záležet na pravidelné údržbě techniky i na tom, abychom na akcích dodržovali veškeré bezpečnostní zásady.

Stoprocentní bezpečnost je alfou a omegou pořádání malých i velkých eventů, protože i drobný nedostatek může nejen pokazit dojem z akce, ale především ohrozit zdraví účastníků akce nebo našich techniků. Proto dáváme bezpečnostní opatření na první místo a využíváme naše letité zkušenosti k precizní připravenosti. Na bezpečnost zkrátka myslíme každou minutou.

Používání techniky v nejlepším stavu, certifikované audity, školení personálu. To všechno jsou kroky, které stojí hodně času i peněz, ale jsou velmi důležité – pro nás i pro klienty.

Pojďte s námi nahlédnout do zákulisí a seznamte se, jak v AV MEDIA EVENTS probíhá průběžná údržba techniky, zajištění bezpečnosti při plánování akce i starost o bezpečnost na samotném eventu.

PRŮBĚŽNĚ SE STARÁME O TECHNIKU I NAŠE PRACOVNÍKY

Dobře víme, že co se nedělá průběžně, jde později dohnat jen těžko. Proto klademe velký důraz na revizi, servis nebo čištění techniky v průběhu celého roku.

PŘÍSNÁ MĚŘÍTKA NA VÝBĚR TECHNIKY

Při investicích preferujeme špičkovou techniku která splňuje nejpřísnější kvalitativní i bezpečnostní kritéria. Často za ni utratíme víc než konkurence, ale ani trochu toho nelitujeme, protože nám na bezpečnosti záleží.

BEZPEČNOST VE SKLADU

„Bezpečnostní kolečko“ začíná už u nás ve skladu. Používáme zde certifikované regály a další nástroje, skladníci navíc nosí ochranné pomůcky a jsou detailně proškolení. Do skladu mají přístup pouze osoby s povolením, riziko nebezpečí je díky tomu minimální.

REVIZE TECHNIKY

Pravidelná revize techniky je jedním z nejdůležitějších bezpečnostních úkonů. Provádíme dva hlavní typy revizí, mechanickou a elektrickou, přičemž každá má svá specifika. Zároveň kontrolujeme i stav opotřebení techniky, některá zařízení je totiž nutné po určité době vyměnit za jiná.

SERVIS TECHNIKY

Pokud technika potřebuje servis, postará se o to naše vlastní servisní oddělení. Zaměstnanci servisního oddělení mají certifikace na servisování zařízení přímo od výrobců, takže přesně vědí, jak postupovat.

PROFYLAXE

Společně s revizí a servisem řešíme i profylaxi neboli údržbu techniky. Všechna zařízení čistíme a kontrolujeme průběžně, čímž předcházíme zbytečným závadám a komplikacím během eventů.

CERTIFIKACE TECHNICKÉHO ODDĚLENÍ

Náš tým z technického oddělení si pravidelně obnovuje certifikace na první pomoc, práce ve výškách i protipožární ochranu. Je tak 100% připravený na všechny rizikové situace, které mohou nastat.

CO DĚLÁME PRO BEZPEČNOST PŘED EVENTEM

Nastavit stejná bezpečnostní opatření pro všechny akce by byla chyba. Každá totiž probíhá v jiných prostorách a za jiných podmínek.

Manažeři projektů a další proškolený personál proto při plánování eventu a návrhu jeho realizace detailně promýšlí bezpečnou instalaci techniky, počítají její nosnost a zjišťují stabilitu set-upu. U venkovních akcí pak řeší i vliv povětrnostních podmínek.

Občas to bývá fuška, ale pro 100% bezpečnost eventů jsou takové přípravy nutné. A co když během plánování akce zjistíme, že ji nejde z bezpečnostních důvodů zorganizovat podle původního plánu? Navrhneme klientovi událost uspořádat v bezpečnějším venue, případně přijdeme s jiným alternativním řešením.

JAK JE TO S BEZPEČNOSTÍ NA AKCI

Nejvíc je toho potřeba zajistit při plánování eventu, ale ani během akce nenecháváme nic náhodě a s bezpečností účinkujících či návštěvníků neimprovizujeme. Náš tým nosí ochranné pomůcky a techniku používá podle nastavených pravidel a doporučení daného venue.

Občas je potřeba na poslední chvíli změnit set-up eventu, což ale neznamená zásadní komplikaci. Manažer projektu požadovanou změnu vyhodnotí, a pokud ji schválí, může být provedena.

KAŽDÝ KUS TECHNIKY PROJDE PO EVENTU KONTROLOU

Vaše akce se vydařila, vše šlo jako po másle...ale nás ještě čeká jeden úkol: zkontrolovat stav techniky před jejím návratem do skladu.

Na každé zařízení se důkladně díváme a zjišťujeme, jestli během eventu nedošlo k jeho poškození. Teprve pak jej vrátíme do skladových prostor.

Rádi byste uspořádali klasický, online nebo hybridní event, který bude maximálně bezpečný a nebudete se při něm muset ničeho obávat? Kontaktujte některého z našich konzultantů, který vám rád zodpoví jakékoliv dotazy.

Zmíněné produkty

Chcete uspořádat event?