Projekt VIDA!, který jsme realizovali na konci roku 2014, se probojoval mezi finalisty inAVation Awards pro rok 2016 v kategorii Visitor Attraction.

Více o projektu zde.  Začátkem února proběhne v rámci ISE slavnostní vyhlášení vítezů. Držte nám palce!

Soutěž InAVation Awards organizuje odborný časopis InAVate Magazine, který se zaměřuje na AV a IT technologie a jejich vzájemnou integraci. Odborná porota vybírá ze všech přihlášených projektů a firem finalisty, o kterých pak rozhoduje odborná veřejnost složená z technických manažerů, konzultantů, koncových uživatelů a systémových integrátorů. Jejich hlasy mají větší váhu než ty od výrobců a distributorů, takže vítězové v jednotlivých kategoriích skutečně reprezentují inovativní a mimořádné projekty z pohledu odborníků bez ohledu na to, zda jde o společnost velkou nebo známou.

AV MEDIA nominuje do této soutěže své zajímavé realizace již od roku 2007 a často se probojovala do finálového kola. Ukazuje to, že práci a projekty AV MEDIA hodnotí mezinárodní odborná veřejnost mimořádně vysoko a společnost dokáže díky svému odbornému i technologickému zázemí porazit i projekty z technologicky vyspělých zemí.