Expozice Pilsner Urquell

Efektní projekce, interaktivita, atmosféra, zapojení návštěvníků, to vše představuje nová expozice Pilsner Urquell.

Uvítací projekce

Na velkoplošné spojené projekci v sále s točitým hledištěm můžete zhlédnout poutavý a velice emotivní film, který představuje výrobní proces piva. Výsledného efektu – prolínání obrazu je dosaženo pomocí šesti výkonných projektorů. Sedmiminutový film je podkreslen krásnou klasickou hudbou, která se k divákům dostává skrze osm reprobeden umístěných na zdech této kruhové místnosti. Celkovou atmosféru prostoru expozice Pilsner Urquell umocňuje použití přírodních materiálů a promyšlená instalace světel a speciálních projekcí.

Varna

V prostorách staré varny je možné zapojit všechny smyslové vjemy. Architekti Petr Burian a Pavel Utteendorfský dovolili návštěvníkům sáhnout si na ječmen používaný k výrobě sladu, přičichnout si k chmelu, smočit prsty v kvalitní vodě z Plzeňské pánve a zblízka se podívat na průběh kvašení. Mimo zapojení smyslových vjemů se k návštěvníkům prostřednictvím sítě plazmových displejů dostávají doprovodné odborné informace.

Jeskyně

Například nad vstup do jeskyně je promítán efekt vodní hladiny a uvnitř je instalován výkonný audiosystém přehrávající zvuk padajících vodních kapek tak dokonale, že máte pocit, jako byste byli několik metrů pod zemí a kolem vás protékala punkevní říčka.

Chcete podobné řešení?

Podobné reference